Operador/a de manteniment mecànic

Industry

Industry

Advert ID

400052703

Valid City, State or Zip Code

Olot

Job Type

Temporary

Hours

Full Time

Salary Range

Based on Experience

No. of Openings

1

Branch Information

Vic Calle Jaume I El Conqueridor, 34 baixos Vic , Barcelona 08500 Phone : +34 938 86 35 73

Branch Phone Number

+34 938 86 35 73

Job Description

Realitzar el programa de manteniment preventiu tant dels equips productius com de les instal·lacions de l'empresa, atenent els errors, averies i reparacions que es puguin produir.

Establir el procés operatiu de manteniment mecànic, realitzant revisions periòdiques, sistemàtiques i asistèmiques, localitzant averies, seleccionant eines, equips i útils necessaris per a proposar les accions correctores oportunes, seguint les prescripcions tècniques en condicions de qualitat, funcionalitat i seguretat requerides.

Establir el procés operatiu de manteniment i reparació d'automatismes pneumàtics i oleohidràulics, realitzant inspeccions, localitzant i analitzant averies, proposant i planificant accions correctores de qualitat i seguretat.

Desenvolupar operacions d'ajustament i posta en servei de màquines o sistemes mecànics, comprovant el seu funcionament, verificant paràmetres, seguint instruccions tècniques amb qualitat i seguretat.

Formació mínima imprescindible: -Batxillerat -Cicle formatiu de grau superior -FPII de Mecànica A valorar coneixements de: -Operacions manuals de mecanitzat -Operacions de mecanitzat amb màquines eines -Soldadura i oxitall -Desmuntatge i muntatge d'elements mecànics -Coneixement de transmissions mecàniques -Ajustament i posta apunt de sistemes mecànics -Localització i anàlisis d'averies mecàniques Experiència requerida: -Desmuntatge de premses, molins. -Maneig de calderes. -Instal·lació de nous equips. -Soldadura i recàrrega de husillos, yunques, dents de molins i hèlices